Om oss

Fredrik Hinas grundade Wermlands Håltagningsservice AB 2003 och Fredrik Seeberg klev in som delägare 2008. Tillsammans har vi över 40 års yrkeserfarenhet och till vår hjälp har vi 16 skickliga anställda som levererar högkvalitativa tjänster. Tre personer jobbar administrativt på vårt kontor, en är förrådsarbetare och resten är yrkesarbetare. 

Vi tycker att det är väldigt viktigt att de som jobbar hos oss alltid har chansen att utvecklas inom inte bara våra tjänsteområden utan även inom arbetsmiljö och säkerhet. 
Vi jobbar mycket med trivsel och ser till att våra anställda har det de behöver i form av bland annat friskvårdsbidrag, gymkort och sjukvårdsförsäkring. 

Vår framgångsfaktor stavas hårt och gediget arbete med fokus på service, kvalitet och flexibilitet. Vi prioriterar alltid en snabb återkoppling och att finnas på plats direkt när våra kunder behöver oss. Vårt arbete ska utföras med moderna tekniker, vi tar hand om vårt avfall och vi lämnar alltid arbetsplatsen i snyggt skick.

Vi satsar ständigt på att ha en modern maskinpark och ett så papperslöst kontor som möjligt – självklart med miljön i fokus.