Våra Tjänster


Vi håller en hög kvalitet i allt vi gör och lägger en stor vikt vid att leverera en snabb service utan att tumma på något.

I alla våra tjänster kan du räkna med att vi jobbar säkert, effektivt och noggrant, med ett hållbarhetstänk som genomsyrar vår verksamhet. 

Vi jobbar främst med kunder inom Värmland och norra Dalsland,men åtar oss jobb i hela Sverige. 
  • ​​​​​​​BETONGBORRNING

  • BETONGSÅGNING

  • RIVNING

  • BILNING,KLIPPNING AV BETONG

  • SLIPNING AV BETONGGOLV

  • ASBESTSANERING

  • RIVNINGSARBETEN 

  • RIVNING AV HUSKROPPAR/BYGGNADER

Håltagning


Håltagning är grunden i allt vårt arbete och vi har gedigen erfarenhet och en hög kompetens. 
Vi utför allt från traditionella håltagningarbeten till komplicerade demonteringsarbeten med hjälp av kärnborrsutrustning, väggsågar, vajersågar, kedjesågar och golvsågar. Det är viktigt för oss att vara miljömedvetna och därför ser vi alltid till att använda oss av den senaste tekniken och miljövänliga maskiner i vårt arbete.


Golvslipning


Om du har rivit bort en matta, kan det behövas hjälp att avlägsna resterna där mattan har legat och det gör vi genom golvslipning. Vi gör också betongplattan till själva golvet genom att polera betong så att den blir lika blank som ett stengolv. Det är något som främst har varit populärt hos industrier och verkstadslokaler men på senare tid har även privatpersoner fattat mer tycke för den sortens golv. 

Sanering


Vi har tillstånd av Arbetsmiljöverket att sanera asbest i hela Sverige och vi utför därmed saneringar enligt regelverk och genom utbildad personal. Asbest är egentligen förbjudet att använda men det finns fortfarande i material som används i till exempel isolering, mattor och kakelfix/fog och vid rivning frigörs häslofarliga partiklar. 
Vi utför även PCB-saneringar, vilket är ett ämne som också det är förbjudet och hälso/miljöfarligt. 

Rivning


Vi utför både så kallad lättrivning och tungrivning. Lättrivning är när man river till exempel innerväggar och mattor, eller andra mindre delar av en byggnad, medan tungrivning är när man river hela byggnader.